content-left-bg.png
content-right-bg.png

Class times

WebPartZone1_1
PublishingPageContent

Middle and Junior Campus

The bell rings for Form Class/Assembly at 8.35am. Students should arrive in time for this bell. 

Times
Block
Length
Bell for commencement of the school day rings at 8.35am
8:40am – 8:50am
Morning Form
10 mins
8:50am – 10:00am
Block 1
70 mins
10:00am – 11:10am
Block 2  
70 mins
11:10am – 11:55am
First Break
45 mins
11:55am – 12:35pm
Block 3
40 mins
12:35pm – 1:15pm
Block 4
40 mins
1:15pm – 2:00pm
Second Break
45 mins
2:00pm – 3:00pm
Block 5
60 mins

Senior Campus

The bell rings for Form Class/Assembly at 8.35am. Students should arrive in time for this bell.
Times
Block
Length
Bell for commencement of the school day rings at 8.35am
8:40am – 8:50am
Morning Form
10 mins
8:50am – 10:00am
Block 1
70 mins
10:00am – 10:30am
First Break
30 mins
10:30am – 11:40am
Block 2
70 mins
11:40am – 12:20pm
Second Break
40 mins
12:20pm – 1:30pm
Block 3
70 mins
1:30pm – 1:50pm
Third Break
20 mins
1:50pm – 3:00pm
Block 4
70 mins

WebPartZone1_2
WebPartZone2_1
WebPartZone2_2
WebPartZone2_3
WebPartZone3_1
WebPartZone3_2
WebPartZone3_3
WebPartZone3_4
WebPartZone4_1
WebPartZone5_1
WebPartZone5_2
WebPartZone6_1
WebPartZone6_2
WebPartZone7_1
WebPartZone7_2
WebPartZone8_1
WebPartZone8_2
WebPartZone9_1
Last reviewed 19 November 2019
Last updated 19 November 2019